aboutus

Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd.

Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: HOPESUN
Αριθμός Υπαλλήλων: 70~100
Ετήσιες πωλήσεις: 500-600
Ιδρύθηκε Έτος: 1997
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

    Μηχανή Hopesun -επαγγελματικοί πλαστικοί μηχανή ανακύκλωσης και κατασκευαστής εξωθητών

Είμαστε επιχείρηση ομάδας, έδρα που βρίσκεται στην πόλη Ningbo, και έχουμε το εργοστάσιο πέντε στις διαφορετικές πόλεις

στην Κίνα, με τα νέα μεγάλης κλίμακας εργαστήρια modern&.

 

   Η υπόσχεση Hopesun, τι προσφέρουμε είναι όχι μόνο η μηχανή με την αξιόπιστη ποιότητα, τη λογική τιμή, αλλά και τις τέλειες τεχνικές λύσεις και έγκαιρος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Το Hopesun είναι πάντα εστίαση στην παραγωγή της οικονομικώς πιό αποδοτικής μηχανής, win-win και και το δύο όφελος, γίνεται ο εμπιστευμένος συνεργάτης του πελάτη.

 

   Η εγγύηση Hopesun, οι κάθε απαιτήσεις σας θα αντιμετωπιστεί σοβαρά και η πρότασή σας θα γίνει σεβόμενη θερμά.

Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το βιομηχανικό λέιζέρ μας ο εξοπλισμός, παρακαλώ δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με!

Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

-02-
Ιστορία

                          Από το 1996 μηχανή Hopesun - Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας 

 

Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

                               1996-1997 ιδρυμένο hopesun εργοστάσιο μηχανών

                               1998 αναπτυγμένη σειρά εξωθητών SJP

                               2004 SGS του ISO πιστοποιητικό

                               2007 αναπτυγμένη πλαστική γραμμή πλύσης

                               2008 πωλήσεις προς εξαγωγή: 126000 Δολ ΗΠΑ

                               εξαγωγή του 2010 σε περισσότερες από 30 χώρες

                               2013 ιδρυμένη βρετανική hopesun μηχανή

                               εορτασμός του 2016 των 20ων ετών

Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

-03-
Υπηρεσία

Με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία προγράμματος:

1. θα παράσχουμε όλες τις μηχανές για την πλήρη παραγωγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

2. θα παράσχουμε την πλήρη υπηρεσία για το σχεδιάγραμμα εργοστασίων και άλλες πληροφορίες για να βοηθήσουμε τον πελάτη για να χτίσουμε το εργοστάσιο.

3. μπορούμε επίσης να παρέχουμε την πρώτη ύλη στον πελάτη εάν χρειάζεστε.

4. θα παράσχουμε την καλή υπηρεσία για την εγκατάσταση και την κατάρτιση μηχανών, έως ότου μπορούν να τρέξουν τις μηχανές και να κάνουν σταθερά οι πελάτες την παραγωγή.

5. Εκτός από την ποιοτική εγγύηση ενός έτους, θα παράσχουμε μετά από-πωλούμε την υπηρεσία για όλη τη ζωή.

6. Για μακροπρόθεσμη συνεργασία, παρέχουμε πάντα την καλή ποιότητα, την καλή τιμή και την καλή υπηρεσία στον πελάτη. είμαστε ο επαγγελματικός και trustable προμηθευτής για τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα. Κάνετε win-win επιχειρήσεις από κοινού.

 

Γιατί επιλέξτε hopesun

 

* Πάνω από η εμπειρία 20 ετών εστιάζει στην ανακύκλωση της μηχανής. Το μεγαλύτερο πλαστικό εργοστάσιο μηχανών ανακύκλωσης στη Νότια Κίνα. Έχουμε τη δύναμη να σας δώσει την καλύτερες υπηρεσία και την τιμή σε.

* Υπερπόντιο πρατήριο βενζίνης: Έχουμε το πρατήριο βενζίνης, συνεργαζόμαστε μεταπωλητής περισσότερες από 40 χώρες. hopesun μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας στη δοκιμή, την εγκατάσταση και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

* OEM/ODM υποστηρίζεται: Έχουμε μια ισχυρή ομάδα R&G. Μπορούμε κατάλληλος διαλογέας χρώματος έρευνας και ανάπτυξης για σας.

 

* Διαβεβαίωση ποιοτικής διαδικασίας: Περνάμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO, κάθε διαδικασία της παραγωγής είναι κάτω από αυστηρά τυποποιημένο.

* Εγγύηση ναυτιλίας: έχουμε την επαγγελματική συσκευάζοντας ομάδα διαδικασιών, ανεξάρτητα προσόντα εξαγωγής για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα προϊόντων για να φθάσουμε στους πελάτες στα χέρια.

* Εγγύηση υπηρεσιών μεταπωλήσεων: Παρέχουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους και τη συντήρηση διάρκειας ζωής. Ελεύθερη εγχώρια επισκευή κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης (τους ανθρώπινους παράγοντες ή τα ακαταμάχητα φυσικά φαινόμενα που προκαλούνται εκτός από από την αποτυχία ή τη ζημία)

* Ομάδα πωλήσεων: Η επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας είναι ευφραδής στα αγγλικά, ρωσικά, κινέζικα, ισπανικά και ιαπωνικά. Μπορέστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους πελάτες.

 

 


 

-04-
Η ομάδα μας

 

HOPESUN η ομάδα σας καλωσορίζει!

Με μας τα χρήματά σας στην ασφαλή επιχείρηση στο χρηματοκιβώτιο

 

Το Hopesun φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις διαφορετικές δραστηριότητες στις ομάδες μας, όπως τη ημέρα των Χριστουγέννων, μπορούν να απολαύσουν τη ζωηρόχρωμη ζωή τους εκτός από την εργασία.

Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2     Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3   

                                    

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Ningbo Hopesun Machine Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία επικοινωνίας